Håndbyggede carbon hjul, Dansk design i høj kvalitet fra Miles Cycling

Siden starten af 2015, hvor bikefitter og triatlet, Jesper Vig Troelsen grundlagde virksomheden, har Miles Cycling leveret professionelle high-end carbon hjul til den krævende cykelrytter og triatlet i hele Norden. 

Navnet ”Miles” signalerer fart, køreglæde og holdbarhed.

Carbonhjul til dig hvor cykling er en livsstil

Hos Miles Cycling er vi ligeså begejstrede for, at udvikle high-end carbon hjul som vi er for, at køre på dem. Vi ved, at et godt hjulsæt både skal leve op til dine funktionelle krav til vægt, stivhed, rulleegenskaber og holdbarhed - samtidigt med, at de ser godt ud på din cykel.

Carbonhjul sammensat af gennemtestede kvalitets-komponenter

Med afsæt i det nordiske design univers og ambitionen om at skabe et visuelt lækkert og kvalitetsmæssigt stærkt hjulsæt, bliver Miles hjulene håndbygget af nogle af industriens bedste og mest anerkendte komponenter.

Kompenenter som vi nøje har udvalgt, testet til at modstå det barske nordisk klima hvor regn, blæst og kulde giver svære betingelser for særligt hjulnav og lejer. Miles hjulsæt er derfor udstyret med de driftssikre og bundsolide DT Swiss nav og de stærke SAPIM CX eger som, gennem årene, har stået for høj kvalitet og slidstyrke. Dermed sikres din køreglæde år efter år.

Hvert Miles hjulsæt håndbygges og testes med afsæt i årtiers R&D og med øje for detaljen. Vi sælger direkte og uden fordyrende mellemled, så kan vi give dig de bedst mulige carbon hjulsæt til en attraktiv pris.

                                                      Created by riders - for riders!

Miles Cycling

Owner/ Velothusiast

Allan Rønsholt


Bøgevej 5A, 8260 VibyJ

Telefon: +45 22798098 

Mail: allan@miles-cycling.com

CVR: 39467291


}
Statements

"Jeg har igennem en årrække, kørt på Miles R-Fifties hjul på flere forskellige rammer og altid været super tilfreds med dem.
Også i bjergene på Mallorca og omkring Gardasøen, i regn og sol, har de gjort det rigtig godt.
Har lige købt et nyt sæt med DISC til min nye ramme og kan
varmt anbefale dem."

Kenneth Holm Lildholdt

"I foråret 2018 lånte jeg et sæt Miles R-Thirties med til Italien. Hjulene ser jo godt ud og har gode komponenter så jeg var spændt på om de også kunne leve op til mine funktionelle forventninger. De blev testet i alt slags terræn og bestemt også på op og nedkørsler og testet for bremseegenskaberne. Det klarede de fint og jeg endte med selv at købe et sæt"

Michael Reihs

"Jeg har i foråret 2018 også købt et sæt Miles R-Fourties og må sige de ruller fantastisk, er stive og responsive på såvel op og nedkørsler. Derudover ser de lækre ud på cyklen og er bare “value for money”.
Jeg har købt flere high-end brands gennem tiden og vil
klart anbefale Miles til mine
cykelvenner fremover"

Bo Vilsgaard

Keep Up