Leveringsbetingelser for Miles Cycling. Vi leverer på 1-3 arbejdsdage

Leveringstiden på lagervarer er 1-3 hverdage. Miles Cycling leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00.

Forsendelse

Varerne sendes som udgangspunkt med GLS, men i nogle tilfælde vælges en anden forsendelse.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Returnering af carbon hjul under reklamation

Miles Cycling dækker returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Ved returnering rettes henvendelse til vores serviceafdeling på allan@miles-cycling.com, og reklamationer sendes til:

Miles Cycling
Bøgevej 5A
8260 VibyJ

Vi modtager ikke returnerede hjulsæt sendt på efterkrav.
Hvis der er aftalt refusion, bedes du sende bankoplysninger til os.

Fortrydelsesret

Vi giver dig 14 dages fuld returret på cykelhjul købt i vores webshop.  Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager dine carbon hjul. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsesdatoen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail: allan@miles-cycling.com

I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 


}
Statements

"Jeg har igennem en årrække, kørt på Miles R-Fifties hjul på flere forskellige rammer og altid været super tilfreds med dem.
Også i bjergene på Mallorca og omkring Gardasøen, i regn og sol, har de gjort det rigtig godt.
Har lige købt et nyt sæt med DISC til min nye ramme og kan
varmt anbefale dem."

Kenneth Holm Lildholdt

"I foråret 2018 lånte jeg et sæt Miles R-Thirties med til Italien. Hjulene ser jo godt ud og har gode komponenter så jeg var spændt på om de også kunne leve op til mine funktionelle forventninger. De blev testet i alt slags terræn og bestemt også på op og nedkørsler og testet for bremseegenskaberne. Det klarede de fint og jeg endte med selv at købe et sæt"

Michael Reihs

"Jeg har i foråret 2018 også købt et sæt Miles R-Fourties og må sige de ruller fantastisk, er stive og responsive på såvel op og nedkørsler. Derudover ser de lækre ud på cyklen og er bare “value for money”.
Jeg har købt flere high-end brands gennem tiden og vil
klart anbefale Miles til mine
cykelvenner fremover"

Bo Vilsgaard

Keep Up