Kan jeg køre i bjergene med MILES hjulene - også selv om det er til fælgbremse?

Ja det kan du helt sikkert. Vi har testet vore alle vore hjul grundigt – også på nedkørsler i bjerge i Dolomitterne og i bjergene omkring Girona i Spanien. De er testet af såvel nuværende og tidligere proff ryttere samt af mindre rutinerede motionister med op mod 100 kg på cyklen for på den måde at sikre at hjulene kan holde til at blive brugt – også i bjergene. Det kan de.

Du skal, som altid, køre og bremse fornuftigt og naturligvis tage højde for vejforholdene og vind og vejr. Sidst men ikke mindst skal du altid anvende særlige carbon egnede bremseklodser samt have kørt til hjulsæt ”til” inden du tager dem med en tur i bjergene. Du tager heller ikke din nye bil med på autobahn og trykker klampen i kælderen som allerførste tur.


}
Statements

"Jeg har igennem en årrække, kørt på Miles R-Fifties hjul på flere forskellige rammer og altid været super tilfreds med dem.
Også i bjergene på Mallorca og omkring Gardasøen, i regn og sol, har de gjort det rigtig godt.
Har lige købt et nyt sæt med DISC til min nye ramme og kan
varmt anbefale dem."

Kenneth Holm Lildholdt

"I foråret 2018 lånte jeg et sæt Miles R-Thirties med til Italien. Hjulene ser jo godt ud og har gode komponenter så jeg var spændt på om de også kunne leve op til mine funktionelle forventninger. De blev testet i alt slags terræn og bestemt også på op og nedkørsler og testet for bremseegenskaberne. Det klarede de fint og jeg endte med selv at købe et sæt"

Michael Reihs

"Jeg har i foråret 2018 også købt et sæt Miles R-Fourties og må sige de ruller fantastisk, er stive og responsive på såvel op og nedkørsler. Derudover ser de lækre ud på cyklen og er bare “value for money”.
Jeg har købt flere high-end brands gennem tiden og vil
klart anbefale Miles til mine
cykelvenner fremover"

Bo Vilsgaard

Keep Up