Hvad er DT Swiss nav?

Næsten alle MILES hjul er standard monteret med DT Swiss nav – enten 350 eller 240s navet. DT Swiss er en af branchens mest anderkendte komponent og færdigvare leverandører. Virksomheden startede tilbage i xxss og på daværende tidspunkt var eger det eneste produkt i porteføljen. I 1995 erhvervede de så licensen for Hügi Ratchet System og begyndte at producere og markedsføre egne nav under DT Swiss brandet. Læs mere https://www.dtswiss.com

Vores begejstring for DT Swiss navene bunder i deres ”proven track record” – de er bundsolide. Samt deres evne til at modstå slidtage herunder vind og vejr som, særligt her i det nordiske klima, er en særlig udfordring for de dyrere brands på markedet. Vore nav og hjul er måske nok ikke de letteste på markedet men til gengæld kan de holde til at blive brugt uden at skulle skilles ad og smørres op igen efter hver tur i regn og rusk.


}
Statements

"Jeg har igennem en årrække, kørt på Miles R-Fifties hjul på flere forskellige rammer og altid været super tilfreds med dem.
Også i bjergene på Mallorca og omkring Gardasøen, i regn og sol, har de gjort det rigtig godt.
Har lige købt et nyt sæt med DISC til min nye ramme og kan
varmt anbefale dem."

Kenneth Holm Lildholdt

"I foråret 2018 lånte jeg et sæt Miles R-Thirties med til Italien. Hjulene ser jo godt ud og har gode komponenter så jeg var spændt på om de også kunne leve op til mine funktionelle forventninger. De blev testet i alt slags terræn og bestemt også på op og nedkørsler og testet for bremseegenskaberne. Det klarede de fint og jeg endte med selv at købe et sæt"

Michael Reihs

"Jeg har i foråret 2018 også købt et sæt Miles R-Fourties og må sige de ruller fantastisk, er stive og responsive på såvel op og nedkørsler. Derudover ser de lækre ud på cyklen og er bare “value for money”.
Jeg har købt flere high-end brands gennem tiden og vil
klart anbefale Miles til mine
cykelvenner fremover"

Bo Vilsgaard

Keep Up