Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg overvejer at købe carbon hjul?

Vi anbefaler at du bruger en del tid på research på nettet og ikke mindst spørge andre i dit cykel- netværk til deres erfaringer med de hjul de kører på. Anmeldelser og anbefalinger fra ligesindede motionister samt en indgående spec. liste på de enkelte hjulsæt som matcher dine preferencer samt budget bør kunne give dig et godt udgangspunkt. Sørg desuden for at få dansk support og garanti med i købet – handler du i udlandet udenfor EU og/eller direkte hos producenter har du ikke nødvendigvis de samme rettigheder og garantier.

Derudover skal du være opmærksom på at følge den monterings-/og brugervejledning som følger med dit hjulsæt – herunder indkøringsperioden samt brug af de rette bremseklodser til fælgbremse modeller.


}
Statements

"Jeg har igennem en årrække, kørt på Miles R-Fifties hjul på flere forskellige rammer og altid været super tilfreds med dem.
Også i bjergene på Mallorca og omkring Gardasøen, i regn og sol, har de gjort det rigtig godt.
Har lige købt et nyt sæt med DISC til min nye ramme og kan
varmt anbefale dem."

Kenneth Holm Lildholdt

"I foråret 2018 lånte jeg et sæt Miles R-Thirties med til Italien. Hjulene ser jo godt ud og har gode komponenter så jeg var spændt på om de også kunne leve op til mine funktionelle forventninger. De blev testet i alt slags terræn og bestemt også på op og nedkørsler og testet for bremseegenskaberne. Det klarede de fint og jeg endte med selv at købe et sæt"

Michael Reihs

"Jeg har i foråret 2018 også købt et sæt Miles R-Fourties og må sige de ruller fantastisk, er stive og responsive på såvel op og nedkørsler. Derudover ser de lækre ud på cyklen og er bare “value for money”.
Jeg har købt flere high-end brands gennem tiden og vil
klart anbefale Miles til mine
cykelvenner fremover"

Bo Vilsgaard

Keep Up