Er MILES hjulene "KINA CARBON"?

Ja korrekt MILES hjulene produceres i Xiamin Kina – et område som er kendt som komponent leverandør til store dele af cykelbranchen. Produktionsomkostninger og lønninger er bare lavere derude end herhjemme og da carbonhjul i forvejen er en stor investering for de fleste ønsker man ikke at betale mere end højst nødvendigt. De øvrige komponenter i Miles hjulene; såsom nav og eger er leveret af anerkendte DT Swiss og SAPIM, som gennem årtier har samarbejdet med anerkendte producenter i cykelbranchen. Producenten af MILES fælgene har mere end 10 års erfaring med produktion af carbon hjul og deres Head of R&D har en baggrund hos en af verdens største cykelbrands.

Se evt. denne artikel helt tilbage fra 2012 omkring Kinas position som produktionsland for mange større cykelbrands https://www.bikeradar.com/road/gear/article/swift-carbon-inside-a-high-end-chinese-bike-factory-33576/

Som på så mange andre områder er kineserne fænomenale til at dygtiggøres sig og effektivisere produktionsprocesser med det resultat at vi i Vesten kan få nogle gode produkter til en skarp pris.


}
Statements

"Jeg har igennem en årrække, kørt på Miles R-Fifties hjul på flere forskellige rammer og altid været super tilfreds med dem.
Også i bjergene på Mallorca og omkring Gardasøen, i regn og sol, har de gjort det rigtig godt.
Har lige købt et nyt sæt med DISC til min nye ramme og kan
varmt anbefale dem."

Kenneth Holm Lildholdt

"I foråret 2018 lånte jeg et sæt Miles R-Thirties med til Italien. Hjulene ser jo godt ud og har gode komponenter så jeg var spændt på om de også kunne leve op til mine funktionelle forventninger. De blev testet i alt slags terræn og bestemt også på op og nedkørsler og testet for bremseegenskaberne. Det klarede de fint og jeg endte med selv at købe et sæt"

Michael Reihs

"Jeg har i foråret 2018 også købt et sæt Miles R-Fourties og må sige de ruller fantastisk, er stive og responsive på såvel op og nedkørsler. Derudover ser de lækre ud på cyklen og er bare “value for money”.
Jeg har købt flere high-end brands gennem tiden og vil
klart anbefale Miles til mine
cykelvenner fremover"

Bo Vilsgaard

Keep Up