Hvem står bag MILES CYCLING?

Miles brandet blev startet tilbage i 2015 af Jesper Vig Troelsen som med afsæt i hans passion for cykling, og triatlonsporten begyndte at afsøge mulighederne for at indkøbe komponenter til cykelhjul direkte hos top producenter ude i verden. I løbet af de næste tre år arbejdede han med at igangsætte MILES som brand. I 2018 solgte han virksomheden til Allan Rønsholt som, ligeledes med en stor passion for cykelsporten så en mulighed for at kombinere arbejde og hobby. I Foråret 2018 igangsættes en stor re-launch af MILES brandet med et løft af den visuelle identitet, webside/shop, kommunikation samt produkt palette for i højere grad at udnytte de muligheder som ligger i brandet MILES.


}
Statements

"Jeg har igennem en årrække, kørt på Miles R-Fifties hjul på flere forskellige rammer og altid været super tilfreds med dem.
Også i bjergene på Mallorca og omkring Gardasøen, i regn og sol, har de gjort det rigtig godt.
Har lige købt et nyt sæt med DISC til min nye ramme og kan
varmt anbefale dem."

Kenneth Holm Lildholdt

"I foråret 2018 lånte jeg et sæt Miles R-Thirties med til Italien. Hjulene ser jo godt ud og har gode komponenter så jeg var spændt på om de også kunne leve op til mine funktionelle forventninger. De blev testet i alt slags terræn og bestemt også på op og nedkørsler og testet for bremseegenskaberne. Det klarede de fint og jeg endte med selv at købe et sæt"

Michael Reihs

"Jeg har i foråret 2018 også købt et sæt Miles R-Fourties og må sige de ruller fantastisk, er stive og responsive på såvel op og nedkørsler. Derudover ser de lækre ud på cyklen og er bare “value for money”.
Jeg har købt flere high-end brands gennem tiden og vil
klart anbefale Miles til mine
cykelvenner fremover"

Bo Vilsgaard

Keep Up